Välkommen in i vårt nya vardagsrum.


Inlägget innehåller reklamlänkar.
 
 
I november fick ju vi tillträde till en gemensam hyrestvåa ni vet. Vi har styrt och grejat så himla mycket sen dess men nu börjar det bli någorlunda färdigt på sina ställen.
 
Vardagsrummet är alltså nääästan klart. Vi tar en titt, stig på!
 
Rummet ligger längst till vänster från hallen och med köket däremellan. Det finns därför två dörrhål in hit, ett från hallen, ett från köket.
 
Såhär. På miniväggen mellan ingångarna står vår ena monstera, min trearmade lampa som bodde i Göteborg förut, och min fiskaregubbe som pappas mormor broderat en gång i tiden.
 
I hörnan där till höger står bfs skrivbord förresten. Strax ska vi fixa en längre skiva så att även jag kan ha en plats där. Ovanför har vi monterat ihop våra stringhyllor som vi hade vars en av från början.
 
Till vänster om köket-ingången står en Billy-hylla från Ikea. Där samsas ett gäng böcker och mina robotar.
 
Här är alltså lille tv-hörnan. Vi ska så småningom få upp gardiner här, och så har vi planerat en tavelvägg över soffan. Kommer såklart visa när den är iordning också och vilka tavlor vi valt.
 
Jute-ampeln som hänger i hörnet, och de här piedestalerna som står vid soffbordet kommer alla tre från Lagerhaus. Mattan är House Doctor, och bordet är auktionsfyndat på Bukowskis. Ena ljusstaken är Hay (här i länken nedan finns en liknande fast svart) och de andra är loppisfyndade.
 
 
Här bredvid soffan står vår andra monstera, den är så stor att den är som en egen person, så vi kallar den för Mona. Hon har blivit lite ledsen på sistone som ni kanske ser. Har fått för mycket att dricka misstänker vi. Hoppas hon återhämtar sig snart! (Växten där till vänster är inte så himla glad heller förresten. Det blir nog lite ny växt-shopping till våren.)
 
Det är viktigt med mycket kuddar, filtar och annat mjukt i en tv-hörna tycker jag. Puffen på golvet är en av mina nya favoritprylar som vi köpt ihop. Den kommer från Jysk.
 
Kuddarna i soffan är från H&M Home (fast slutsålda tydligen), och barrkudden är Fine Little Day. Ena filten är Klippan, och katten är privat :)) Hittade förresten Barr-mönstret som helt tyg också! Ifall en nu skulle vilja sy kuddfodral med egna mått, eller nåt annat kul.
 
 
Tv-bänken är hemmasnickrad med en träskiva, plus högtalare och ett gäng loppisfyndade böcker som "ben". I trälådorna under gömmer det sig LP-skivor i ena, och tv-sladdar i den andra.

Vad tycker ni? Hoppas ni gillade lille rundturen. Nästa gång visar jag nog badrummet. Och undrar ni något? Fråga på här i kommentarerna.
 
 
 
Inredning | Flytta, Inredning, Vardagsrum | |
#1 - - Ellen:

men hallååååå, så himla fint ni fått det!! wow. alla växter <3

Svar: Taaack! :)) Så kul att du tycker det! Japp, djungeln hänger med.
Ronette

#2 - - Elin:

Vad mysigt ni har det!

Svar: Tack! Vad kul att du tycker det.
Ronette

#3 - - Anna María:

Så fint ni har fått det! Älskar att det är så mycket grönt och växter!

Svar: Tack! Vad kul att du gillar det. Haha ja. Jag är så förundrad över hur alla de här växterna faktiskt rymdes i en liten etta innan!
Ronette

Upp