Den är färdig!


Någon gång i höstas öppnade jag för första gången upp det webfönstret som skulle bli min framtida portfolio.
Efter en himla massa dagar som flutit ihop i varandra, och minst lika många som nästan helt gått bort pga trött pga huvudbry långt in på nätterna – så är den klar!
 
 
 
Så nu kan jag äntligen visa upp vad jag egentligen sysslat med på sistone. Vad det innebär att utbilda sig till copywriter är ironiskt nog ganska svårt att förklara ibland. (Särskilt för mormor som frågar varje gång jag är hemma i Småland.)
 
Färdigpratat. Titta här!
 
Pyssligt, Skola & Jobb | | Kommentera |

Sista ledighetsdagen.


Idag kan en säga var den sista dagen på ledigheten för min del. För imorgon pyser jag och Gossen tillbaka till götet och vuxenvärlden igen.
Det var i alla fall en väldigt bra sista-ledighetsdag pga när jag vaknade var det alldeles vitt och fint ute igen! Barnet inom mig blev liksom alldeles hoppig.
Titta bara!
 
Visade en glad mig i snöig mössa på instagram.
 
 
 
Och tog en vintrig promenad.
 
Allt blir så mycket finare när det är vitt och krispigt.
 
 
Gick till hästarna förstås. Detta är typ århundradets mjukaste mule.
 
Sen kom jag hem igen och gick in till en annan mjukis.
 
Jag läste bok och han värmde knät.
 
Denna! Som jag lånat av mamma. Hon köpte den i Vimmerby när vi var där sist. Jag har kommit halvvägs så får se om jag hinner läsa färdigt ikväll (inatt heh). Den handlar i alla fall om Astrid Lindgrens föräldrar och små korta berättelser från hennes barndom. Fin såhär långt!
Allmänt, Böcker | | 2 kommentarer |

Ett foto i månaden 2014.


Dags förs årssummeringen av förra året!
I januari började jag på Reklamskolan och fick träffa de här personerna (nästan) varje dag.
 
I februari fyllde två sötnosar år! Den här parveln och min mamma.
Visade upp på instagram när mamma fyllde och gjorde ett inlägg här när det var pälsbollens tur.
 
Det blev mars, jag och klassy åkte till Stockholm ett par dagar för att vara med i reklamtävligen 48h.
 
Sen blev det april och våren började komma mer på riktigt. Då åkte jag en sväng till Småland och fyllde år lite.
 
Här är första maj och då gick jag och bf på Liseberg och vann lite saker. Resten av månaden bestod av skola och en massa vårkänslor och en megaloppis.
 
i juni hände det saker som allra mest. Jag fick sommarlov, var i småland i en vecka och åkte sen till Italien på midsommarafton för att se häftiga byggnader och fira min far som hade födelsedag.
 
Det blev juli som ärligt talat var mest dåligt och klibbigt och dödens varmt. Försökte sova bort dagarna och jobbade på kvällarna. Tröstade mig genom att köpa shorts från Minimarket som jag hade suktat efter i cirka ett halvår.
 
Här är jag och shortsen igen när det blivit augusti. Mamma kom till Göteborg ett par dagar och då besökte vi Palmhuset. Utöver det försökte jag njuta av det sista som var kvar av sommarlovet och försvann in i en massa kärleks-ungdomsböcker.
 
I september händer alltid den allra bästa höst-händelsen, så även detta året, nämligen Bokmässan. Jag fick med mig många bra nedskriva ord hem och träffade personer som jag beundrar så mycket. Här med Hannah och Amanda!
 
I oktober minns jag bara att det var hetsigt. Så i slutet av månaden åkte jag och Gossen till Småland en stund för att bara andas.
 
Sen blev det november och vi var kvar. Vi åkte till Vimmberby en lördag för att kika i gulliga Astrid Lindgren-hus och gå på marknad. Efteråt åkte jag tillbaka till Göteborg igen och arbetade med min hittills bästa skolprojekts-idé.
 
Pang så blev det december och då gick vi på (jul)marknader i Göteborg istället, hade redovisning av den där idén (gud, nämner det så mycket, ska visa någon dag!) och fick jullov.
 
Som vanligt känns det lustigt att det gått så snabbt och att det redan är ett nytt år igen. Jag är nog mentalt fortfarande kvar i november.
Tolv bilder | | En kommentar |
Upp