Panikigt hästmagnets-pyssel – Monthly Makers, augusti.


Pärlor var temat för Monthly Makers den här månaden. Ett tema som jag hade älskat för 20 år sedan och säkert hunnit göra minst lika många olika kreationer på vid det här laget. Men nu... inget. Eller jo det blev ju nåt till slut, precis nu ikväll, men för bara 20 minuter sedan var jag inställd på att nej här tog det stopp...
 
Har tänkt på en massa olika grejer en kan göra, men inget som liksom varit helt hundra ändå. Eller som jag haft tillräckligt med pepp och inspo för att göra uppenbarligen.
Men, så bara fick jag nån slags snilleblixt (hatar det ordet) i sista sekund:
 
 
Min megastora box med pärlor var jag och rotade fram i garderoben, där några av pärlorna var såna här hästar. De var några av mina favoriter som barn, och det har ju inte ändrats sen dess :):)
 
 
Visste väl att limpistolen var en bra investering! Plockade fram den och ett gäng trista magneter som jag haft bara såhär sedan ett annat pyssel för länge sen.
 
 
Efter lite pimp! Är helt ok nöjd efter att ha panik-pysslat i 10 minuter. Ibland får det räcka med nåt enkelt.
Hurra för att det blev något!
 
 
Spara
Pyssligt | | 3 kommentarer |

En helg i gbg.


Nu i helgen var jag ledig, bestämde därför att jag ju kunde dra iväg och umgås med Göteborg lite. Det var ändå ett tag sen. Såhär var det:
 
Kom fram fredag eftermiddag, armbågade mig igenom centralen (och hela avenyn), mötte upp Kajsa och sen gick vi och kikade på Miriam Bryant. Det gjorde resten av Göteborg också :):)
 
 
(Inklusive den här gulliga.)
Efteråt sörplade vi Mojitos resten av kvällen.
 
 
Sen blev det lördag och gå-på-stan-dag. Sprang in i alla mina favoritbutiker, Floramor bland annat där en ba vill gå fram till disken och säga "jag tar en av varje tack".
 
 
Det blev inte riktigt så, men en liten vas i alla fall. Och Kajsa shoppade ny planta.
 
 
Efter en stund blev det middagsdags och Tacos-tajm.
 
 
Så jäkla gulligt sällskap va! Önskar vi kunde ha middagsdejt varenda helg.
 
 
Vips var det söndag och dags att packa ihop sig lite igen. Träffade min favoritgranne utanför dörrn. Har verkligen saknat den här lille päls-tomten. Hen är så himla speciell och kvarterets högst rankade katt.
 
 
Sen gick jag på stan en stund till – köpte lakritste, åt glass och kikade i skyltfönster. Rum för Papper hade finast!
 
 
Provhytts-selfie innan det var dags att strosa iväg mot centralen igen.
Ses igen om en månad gbg! Då blir det bok-shopping istället.
 
Spara
Spara
Allmänt | | 2 kommentarer |

Fem instagramhändelser.


Min kamera är tom så vi kan la kolla på Instagram lite istället va.
Här är fem bra captures på sistone (har tydligen börjat prata svengelska SÅ mycket):
 
En dag efter jobbet stack jag och mamma till det här jättekalasiga fiket i Pataholm. Vimplar, gamla fina burkar, tabelettaskar och udda brokigt porslin. Blev café-kär.
 
 
Vi satte oss i deras lummiga trädgård omgvina av äppelträd och mumsade sån här hallonkaka. Jag tog lakrits-te till som var så himla najs. Så nu måste jag hitta nåt eget liknande en kan införskaffa och sörpla på nu när det blir mörkare.
 
 
Så mycket prat om sneaker socks nu (älskar mina). Gossen har egna året om.
 
 
I fredags var jag ledig och då stack vi iväg till en annan bra lummig trädgård, nämligen Krusentiernska i Kalmar. Det var soligt så jag var extra nöjd pga vill ju dra ut på sommaren lite. Åt en glass, och lyckade sedan haffa ett Pokémon-gym i ett par minuter en promenad bort :):)
 
 
Och här är senaste, igår kväll från Havsslätt när jag och bf grillade och tittade på en perfekt-rosa himmel.
 
Spara
Spara
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp