Såhär var 2016.


 
Hej!
Om en dag är året slut. Sjukt! Såhär har det varit:
 
 
Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
 
Ja ganska mycket.
Började på ridskola och har lärt mig rida i alla gångarter (och även ramlat av) :3
Jag åt min första riktiga sushi-måltid och har börjat gilla det! Vem kunde ana!?
Började tycka om avokado också. Denna knäppa grönsak som jag tidigare förknippat med gräs (alltså grönt-på-marken-gräs), och nu är jag en sån där; som står och klämmer och känner i 2-för-10-korgen i mataffären.
Och så har jag jobbat i klädbutik
 
På min allra första ridlektion hängde jag ihop med den här damen.
 

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?

Att min hälsa och mående blev bättre. Att jag fick ett jobb som är ganska svårt att få. Och att vi bestämde att det är vi.

 
 

Vilket var ditt bästa inköp?

Halsduken i ull&kashmir från Filippa K. Älskar’en!


Vad gjorde dig riktigt glad?

Glad och lättad: att Gossen återhämtade sig efter sina veterinärvistelser, som i år var alldeles för många.
 
 
 
 
Den bästa boken du läste i år?

Nattsagor för sömnlösa av Johanna Wester. Gu' vad jag gillade den, måste nog läsa om den snart! Här har jag skrivit lite kort om den, och nån vecka efter fick jag ett fint mejl från henne där hon tackade! Så kul.

 
Årets bästa tv-program?

Har aldrig någonsin sett så lite på tv som i år tror jag… men.. Svett&Etikett kan väl räknas även att vi plöjde det på svt play?


7. Årets bästa tv-serie?

Skam!
 
 
 
Vilka länder besökte du?
 
Alltså... Sverige. Slut.
Detta får det bli ändring på till nästa år känner jag. Vill verkligenverkligen till Island till exempel.
 
 

Vilken var din största musikaliska upptäckt?

Kanske Real Estate. Blir alltid så glad när en inser att det finns bra indierock/pop-band som man liksom knappt upptäckt än. Med dessa var det nog lite så.


Vilken var årets bästa film?

Ummm… Zootopia var ju härlig. Eller Star Wars the force awakens, pga såg den ju faktiskt inte förrän i januari, februari typ.
 
 

Vad fick dig att må bra?
 
Att koppla av på en hästrygg. Nya supersnälla arbetskamrater. När jag drog till gbg för att hänga med besty. Att ha sovmorgon och långfrukost med min bf. Att gå runt på knastriga grusvägar på sommaren för att 10 minuter senare mysa med kattungar. Typ sånt :))

 
 

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?

Ska ge mig sjutton på att ta det där himla körkortet! Och en fin lägenhet vore inte dumt det heller. Time will tell osv.
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Allmänt, Listat, Tankar | | Kommentera |

Julen.


       
 
Hejhallå i julmatskomat.
Jag dokumenterade inte så mycket mer än min katt den här julen (typ som vanligt), så här kommer tre instagrambilder med tillhörande snabb recap istället.
 
*
 
På självaste dagen klädde jag mig i svarta kostymbrallor och tröja med halvpolo i en av mina bästa färger burgundy. Gossen hade sin traditionsenliga klädsel röda flugan.
Han var som ett barn är mest på julafton: gick runt och jam-tjatade om diverse halva dagen, följde Baloos alla rörelser med spänning under Kalle Anka, lekte exalterat med sina nya leksaker, för att sedan totaldäcka efteråt och snarka i soffan :))
 
*
 
Ingen jul utan att en knåpat ihop minst ett pepparkakshus tycker jag! Jag och bf byggde ihop detta lille mästerverket under veckan. Andra bakpyssel jag sysslade med var ju de här tryfflarna, saffransbiscotti, och snickerskakor.
 
*
 
Att slå in presenterna är ju halva nöjet med att ge bort något. I år fick mina gå i temat prickigt och guld med röda och vita band.
Fick så mycket bra presenter själv också. Det får bli ett eget inlägg såsmåningom!
 
Spara
Allmänt, Kläder & utseende, Pyssligt | | En kommentar |

Gör min undersökning! Det blir kul!


 
Hej! Nu ska vi testa en grej som vi inte gjort förut! Eller som jag inte gjort förut, nämligen en liten skojig undersökning. (Fick inspo av Lovisa som är så bra på sånt här)

Den består av hela två frågor, varav den första går att välja fler alternativ på och den sista är till för tips och tankar. (Eller om en bara vill skriva lite pepp så är det också välkommet :) )
Och det skulle vara gôrkul (som en säger) om ni vill svara så att jag kan göra den här platsen ännu bättre till nästa år. Det är i alla fall tanken.
 
Okej, bra! Då kör vi! (Hoppas den ska funka osv. Jag ser den som i en rullista, hoppas det är något liknande för er):
 
 
 
Tack och knus!
Spara
Allmänt, Tankar | | Kommentera |
Upp