19e februari


Tisdagen kom och vi hade planerat att kika in på sjöfartsmuseét.
Så jag klädde mig som havet.
Med nya, mörkblå manchesterbyxor inköpta dagen innan.
Sen traskade vi iväg.
Där fanns ett par akvarium. Ett med ungefär hela Nemo-rollistan i. Barn var som tokiga och vi hörde till och med ett par engelska turister, "look there's Nemo!" sa en typ sjuåring. Älskar barn med brittisk accent.
Det fanns en massa massa skepp och sånt också. Såhär:
Tatueringar.
Så.hemskt.fint! Älskar skepp och allt sjömansrelaterat. Förstår verkligen inte varför jag aldrig varit där tidigare. Så om ni är i Göteborg, besök! Gratis för barn/ungdomar och de över tjugofem år (tror jag) betalar två tjugolappar. Oerhört värt.
 
Efteråt fick mamma sin födelsedagspresent. Jag hade bokat tid för pedikyr åt oss. Som att gå på bomullstussar när det var klart! Mamma valde silver på färgen och jag en rosa-röd.
Vi avslutade dagen med att jag introducerade henne för dumplings. Det var en bra rekommendation tyckte hon.
Klart slut.
Allmänt | | Kommentera |

Inte-måndagen


Måndagen ägnde jag och min mor åt att mumsa frukost på Egg&Milk, strosa i affärer och avsluta med biofilm. Alltså låtsades lite att det var kanske lördag istället. Väldigt bra. Såhär:
Det var bara vi där och ett par till. Så himla skönt! Är liksom nästan alltid kalabalik annars.
Och det fanns videkissar!
 
Den här såg vi. Och den var bra om man gillar sån typ av film (liiite samma stuk som Play, ni som sett, om moral och så. Och livet förstås, hur det blir när allt rasar eller i alla fall inte riktigt som man tänkt sig). Rekommenderar hur som.
Biogodiset.
 
Slut på en bra dag.
Allmänt, Ätbart | | 2 kommentarer |

This past (two) weeks


Hej vänner. Jag hoppas att jag snart börjar använda min kamera igen, så att bloggen kanske kan leva upp lite mer till sitt namn och sådär, men så länge får vi nöja oss med instagram.
Jimmy har varit i stan!
Vi körde lite kvalitetstid på Starbucks och pratade om vad vi gjort det senaste året.
Det har blivit minusgrader i götet igen. Såhär såg det ut en dag på väg till jobbet. Frostigt.
Har så himlens länge tänkt att nej nu måste jag faktiskt klippa håret. Det bara fanns där och var långt. Och har oavsiktligt blivit doppat i middagsmaten ett par gånger på sistone.
En arbetskamrat kom över med en sax och sen var det problemet fixat.
 
Har hunnit med en personalfest också, plus varit sjuk. Ägnade hela min ligga-i-sängen-och-snörvla-tid tillsammans med Jordan Catalano, då kändes det hela plötsligt lite mindre jobbigt.
 
Om knappt en vecka kommer min mamma på besök och jag har planerat in bra saker man kan göra med sin mor, pedikyr tillexempel! Längtar så mycket!
Allmänt | | En kommentar |
Upp