Am I french yet?


Söndag. Idag äter jag fizzy pops och övar på att inte ha utsläppt hår. Köpte såna där en ska göra donut buns med för hundra år sen, så tänkte det kanske var dags att använda dom lite.
 
Blir alltid så pepp på att ha sån frisyr när jag ser Lovisa och den här på Instagram. Sen tänker jag "näää passar bäst i utsläppt och lockigt ju" och skiter i det. Och orkar inte.
Men kanske ska försöka öva bort den tanken. Skönt att inte få håret i maten och sånt ju. (Fan, har börjat säga "ju" så himla mycket. Kom på mig själv på jobby med att ha sagt det för säkert hundrade gången bara den dagen. Måste öva bort det också.)
 
 
 
Kombinerar min hårbulle med randig tröja från Filippa K och mitt nya halsband jag nämnde igår. *Känner mig fransk*
 
Ok inte dunderlätt att fota sig själv bakifrån utan varken stativ eller fjärrutlösare. Borde kanske investera i det också. Äppelträdet funkade sisådär för det uppdraget... :))
 
 
Kläder & utseende | Donut bun, Filippa K, Hair bun, Hår, Randig | | 3 kommentarer |

På sistone. Podcasttips, halsbandsfynd och kamerafunderingar.


 
Mitt senaste klädköp:
Ett vitt linne som är ultra-mjukt pga gjort i tencel/lyocell.
 

Min senaste lyssnade podcast:
P3 dokumentär, avsnittet om spårvagnsolyckan i Göteborg -92.
Älskar den podcasten så mycket, att det är så mycket som hänt i ens närhet men som en egentligen inte haft så mycket kunskap om. Som detta liksom. Den där gatan har en ju både gått och åkt upp och ner för en herrans massa gånger. Kan även tipsa om avsnittet om Diskotektsbranden.
 
Och just precis nu började jag lyssna på senaste Flora&Frida. Topp ett favorit.
 

Min senaste pinnade inredningsbild:
Denna! Behöver ett sånt sovrum nu.
 
 
Mitt senaste fynd:
Ett halsband med en rund guld-platta för 50 pix. Letat så länge efter ett bra sånt! Fanns inne på h&m. Ska visa i annat inlägg snart. Blivit så herrans dålig på att fota och göra klassiska outfit-inlägg ju :):)


Min senaste tv-serieobsession:
Nya Girls såklart. Måste hitta någon mer..


Min senaste använda emoji:
Tummen och pekfingret ihop, "okej-fingrarna".
 

Mitt senaste dyra köp:
Länge sen jag köpte nåt dyrare som inte var en räkning tror jag.. Men är dunderpepp på ny kamera (på tal om att en sällan fotar nuförtin), och har redan sett ut vilken jag vill ha. Ska bara komma över att jag måste betala för ett tillhörande objektiv som jag inte behöver :3


Min senaste lästa tidning:
Typ modekatalog på jobby ifall det räknas.


Min senaste sedda film på bio:
Star Wars Rogue One i december. Borde ha movie night snart igen. Har ni tips om nån bra som går nu?


Min senaste lyssnade låt på spotify:
Säkert nån med The Shins. Deras nya singlar går ganska varma här just nu.
 
 
 
Spara
Allmänt, Listat | | Kommentera |

Fyra år med Gossen.


Idag är det prick fyra år sedan, som jag satt men en jamig liten röd pälsboll i en bil påväg hem till min lägenhet.
 
Det var tre månader efter att jag fått flytta in i min förstahands-lägga. Och jag visste redan då, när vi kånkade in möbler och åt middag på en ouppackad kartong, att det snartsnart skulle få tassa runt en mjuk ny kompis inne hos mig. "Där kan vi inte ställa nåt för kattens matskålar ska få vara i det hörnet". Samtidigt var jag så himla orolig över att den drömmen aldrig skulle bli sann, fastän jag bestämt mig till hundra.
 
Men så i mitten på januari surfade jag runt och hittade till ett katthem som verkade bra, och där var han. En röd gosse med vita tassar, som beräknades vara fem år och en riktig kelgris. Det fanns en kort beskrivning på varje katt, och hans stämde så bra in på mig och min situation tyckte jag. Så jag mejlade och sa att jag ville adoptera.
 
Och nästan en månad efteråt tassade han in hos mig för första gången.
Gossens historia är att han gått hemlös ett tag och sen blivit upphittad på en camping. Mycket mer än så vet man inte riktigt. Men jag hoppas att hans tidigare ägare var snälla mot honom, och att han blev hemlös pga nån icke-hemsk orsak. Kanske var det bara menat att just han skulle till mig.
 
Det är jätteknäppt att tänka på tiden innan, när han inte var min. För det känns nu som att han alltid funnits. Som att han alltid suttit på sängkanten varenda kväll, petat mig på armen, och velat att jag ska lägga ut den så han kan somna i min famn. Sicken himla tur att jag skickade det där mejlet va!
 
Av alla val jag gjort i livet, så är definitivt att ta hand om honom ett av de bästa<3
 
 
 
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Allmänt, Gossen, Tankar | Adoptera, Gossen, Katt | | 2 kommentarer |
Upp