Vi två


Det blir ju väldigt mycket London nu så jag tänkte att idag kan vi vänta med fortsättningen på det lite och istället prata om att jag har träffat en fin person och blivit en flickvän.
Är så väldigt glad över att ha träffat honom.
 
(Matchande klädslar också förstås ;) Min jeansjacka budade jag hem helt ok billigt från tradera. Det är Permanent Vacations Monki-samarbete för några år sedan. Klänningen är köpt på Primark och asskön! Och vad pojkvännen har på sig är nog ganska solklart.
 
Klädslar förresten, konstigt ord.)
Allmänt | | 4 kommentarer |

En lördag i London (1/2)


Under lördagen gjorde vi säkert tusen saker. Började med frukost här, på the breakfast club (tipstipstips!)
Vi kom dit ganska tidigt, typ strax efter nio, vilket visade sig vara perfekt eftersom det hade bildats en lång kö utanför när vi skulle gå sen.
Vi beställde in vars en french toast, sen tog jag pannkakor med bär. Alltså. På riktigt de fluffigaste pannkakorna jag ätit nånsin! Det var väldigt värt att offra laktosmagen för den tallriken. Detta måste ni prova om ni hamnar där nångång!
Bra-person-sällskapet valde att käka en klassisk engelsk frukost (mat) och var herrans nöjd han med.
Nästa stopp skulle bli Ryantown, då behövde vi kartläsa lite igen men eftersom det inte är min starka sida kikade jag på fina hus under tiden hehe.
Efter en rejäl promenad var vi framme, hurra!
Det var så väldigt lägligt för de firade fem år i butiken just den här lördagen.
När vi steg in fick vi kakor av självaste Rob.
Jag köpte en mugg! Den rödbruna längst upp till vänster. (Och vann en bok i det lilla lotteriet de hade.)
Nöjd tjej utanför butiken.
Och sen traskade vi vidare. Men det blir i ett nytt inlägg.
Allmänt | | Kommentera |

En fredag i London


Det blev fredag. Då promenerade vi en liten bit bort från hotellet och hamnde här, där vi åt frukost.
Det var herrans gott! Jag åt en varm panini med salami/mozzarella och färskpressad apelsinjuice till.
Det var en massa skolbarn där samtidigt. I uniformer! (Försökte ta en smygbild för att det var så fint men lyckades väl sådär.)
Vi åt upp och fortsatte dagen i Brick Lane.
Det fanns vintagebutiker vart man än vände sig men typiskt nog köpte jag inte med mig en endaste liten pinal :( Det var liksom så mycket kläder att man inte såg.
Vi åkte vidare.
Och hamnade i Covent Garden. Här är någon marknad. en trappa ned stod en liten liten orkester som spelade medan folket vid borden drack skumpa.
Efter ett tag blev vi hungriga, vi bestämde oss för fish and chips-middag, för det måste man ju faktiskt äta i den där staden. The Rock and Sole Plaice hette stället (tips!) Superbra var det!
Sen promenerade vi en liten bit bort för efterrätt. På ett ställe som hette Snog. Frozen yoghurt! Jag tog med jordgubbar och oreos. Megabra. Slut på en kalasfin fredag.
Allmänt | | En kommentar |
Upp