Tre poddavsnitt att lyssna på till helgen.


Mina bästa poddlyssnarstunder är...
1. på gymmet
2. på en buss
3. det är helg, kanske sol så en kan sitta ute på sin uteplats och lyssna eller uppsöka närmsta gräsplätt. Eller också är det inte sol men då kan en lyssna ihop med en kopp te, en filt och en katt.
 
Så här kommer tre poddavsnitt jag gillat, som en kan lyssna på till helgen.
 
 
P3 dokumentär om vansinnesdådet i Bollnäs.
En händelse som helt gått mig förbi, som utspelar sig år 2000 (så visst var visserligen ba 9 år då) vid en sjö i Bollnäs. Om unga flickor som blir offer pga bristfällig psykvård (?)
Blev så illa till mods av denna att jag fick dela upp och lyssna på halva i taget.
 
Flora Wiström gästar Add to bag.
Kul avsnitt om hur en klär sig i olika sinnesstämningar och situationer i livet.
 
Billgren Wood snackar om Vintage fashion.
Blir allmänt så inspirerad och fynd-sugen så fort Elsa öppnar munnen. Älskar hur hon pratar så entusiastiskt om vintage.
 
 
Har du hört nån bra på sistone?
 
 
Allmänt, Tankar | Podcast, Tips | | Kommentera |

Vecka 17.


 
 
Ny vecka igen. Jag har börjat gå in mina pumps, läser sista raderna i den här viktiga boken som jag ska diskutera med min klubb sen. (Mer om det en annan gång.) Solen skiner och jag har fått årets första färg i ansiktet.
 
I veckan tittar jag på:
Robinson. Så spännande nu och skapar både irritation och skrik i soffan på ett bra-knäppt sätt. Att en kan ryckas med så.
Vem bor här. Favoritprogram nummer ett! På svt. Fem olika personer i fem olika hem och en ska gissa vem som bor var. Strålande programidé med så mycket inspiration varje gång. Blir sugen på att fixa och göra om efter typ varje avsnitt. Femte avsnittet ikväll!
Wahlgrens värld. Favorit nummer två hehe. Särskilt varje gång där Hasse är med är ju fantastiskt.
 
Veckans fix:
Pågående projekt nu är tavelvägg över soffan och även mini-tavelvägg till Gossens matplats. Kommer visa båda snartsnart i ett blogginlägg nära dig.
 
Veckans spännande:
På lördag ska jag dra med mig bf på frukostridning! Jag gick ju tidigare på ridskola men valde att ta en paus den här terminen och har därför inte suttit upp på fyra månader, och bf har knappt suttit på en häst nånsin. Tror vi kommer va lite nerviga båda två.
 
Hoppas ni får en fin vecka nu!
 
 
Allmänt | Veckan, Veckosammanfattning | | 2 kommentarer |

Nyårslöfte: se bättre.


Ett "löfte" för det här året, som jag inte tog med på min 2018-lista men som ändå ligger i bakhuvudet lite hela tiden, är att skaffa ett par glasögon och verkligen använda dom.
 
Jag är egentligen närsynt och har nåt litet bytningsfel på ena ögat, men är sjuuukt dålig på att använda de glasögon som redan ligger här hemma. Därför tänkte jag, om jag skaffar ett par som jag verkligen tycker är snygga, och som en kan se som en accessoar, kanske jag blir bättre på detta. Och slipper uppfattas som en dryg en när jag inte hälsar på bekanta på stan :')
 
Ace&Tate är ett glasögonmärke jag gillar och beställt deras prova-på-hemma-grej i två omgångar. Både första och nu andra gången var det en särskild modell som heter Pierce som jag fastnade lite extra för. Den här gången valde jag en lite mörkare nyans som de kallar Tiger Wood.
 
Dessa alltså! Vad tycker ni? Gillar att de är sköldpaddsfärgade(?) och mörkare upptill.
 
Instagram tyckte fina 100 procent.
 
Så det lutar ju åt dessa.
Men ni som har glajjor. Berätta! Var kommer de ifrån? Har ni haft samma föralltid eller gillar ni att variera? Använder ni hela tiden eller bara ibland? Nåt favoritmärke som jag kanske missat i glasögondjungeln?
 
(gu vad detta kändes lite reklamigt, obs är ej sponsrad här vill bara starta glasögondiskussion😁)
Puss på er och glad solig söndag!
 
 
Kläder & utseende | Glasögon | | 3 kommentarer |
Upp