Glitterljuset – Monthly Makers, november.


Monthly Makers-dags! Temat för månaden var metall och jag velade lite fram och tillbaka med vad jag ville göra. Men till slut tolkade jag temat med metall(ic)glitter, som nåt slags adventspyssel, såhär:
 
 
 
Köpte ett gäng olika ljus som kunde vara roliga att pimpa, med inspo från en bild jag sett på Pinterest. Sen när alla butiker hade stängt kom jag på att en nog skulle ha haft ett flamsäkert lim till detta :):):) Istället för ett enkelt stift.
Så det fick räcka med att göra det stora blockljuset glittrigt den här gången, och så får en bara låta det brinna ned halvvägs eller så.
 
 
 
De långa ljusen får vänta, så att jag kan fixa till dom på ett mer säkert sätt. Det ska visst finnas nåt slags Decoupagelack (?) som man använder särskilt till ljus. Har någon erfarenhet av det?
 
 
Men det blev ju ganska fint i alla fall!
 
(På fatet ligger förresten mitt första julbak för iår, saffransbiscotti, ungefär det godaste en kan äta i december.)
 
Spara
Spara
Pyssligt | | 10 kommentarer |

Vecka 47 har jag...


(Tjuvade en veckans-lista av Lovisa. Som i sin tur tjuvade den av Isa.)
 
 
…varit: ganska seg, men väldigt pepp på att gå tillbaka till mitt butiksjobb igen efter lite uppehåll. Plus decemberpepp! Snart får en titta på Greveholm och äta pepparkakor alla dagar i veckan without shame.


…ätit: sushi bland annat! På MITT bevåg. Herregud. Har längtat efter att kunna tycka om det för att det ser så roligt(?) ut att äta. Och nu börjar jag nog ändå få lite mersmak. Nån slags risrulle-grej med avokado i är min favvo hittills.


…träffat: gamla kollegor igen, Madeleine idag på Bonbons skyltning, bf, och Gossen såklart :D
 
 
 

…drömt: inget särskilt som jag minns. Men dagdrömmer om den perfekta läggan™ vareviga dag.


…köpt: en massa nödvändigheter; typ mat, pysselgrejer, och nya svarta jeans :))


…sett ut: hmmm har inte tagit en enda selfie hehe. Men mycket randiga tröjor, prickiga skjortor, lugg och sånt där ni vet.
 
 
…stört mig på: att gymmet är överbefolkat en lördagkväll!? Wtf liksom, gå hem och ät chips.


…läst: Floras bok Stanna (snart klar!)
 

…sett: Svartsjön! Det nya som jag och bf plöjer. Älskar det spök-kusliga. Har ni kikat? Så trist att det bara är två avsnitt kvar nu.


…haft: en jättebra ridlektion i tisdags ihop med en favorit-ponny. Vi tränade balans och galopp!
Allmänt, Listat | | En kommentar |

Mina nya vinterkompisar.


Jag har nåt slags investerar-år iår känner jag. Är trött på att köpa skor, jacka och halsduk som bara är rolig typ en säsong och sen inte mer. Men nu har jag förhoppningsvis hittat höst- och vinterkängor som kan vara mina fötters bästisar längelänge.
 
 
De kommer från Novita/Scorett och är så himla Madicken-fina tycker jag.
Mina kriterier för nya kängor var: svarta, tåliga, gärna en litenliten klack, snörning utan dragkedja, och hyfsat varma. Dessa stämde in på allt, förutom att de inte är fodrade men det löstes med en ull-sula!
 
 
 
 
De fick till och med göra en utflykt till skomakaren för en mer greppvänlig sula undertill. Som sagt – investeringsår!
 
 
 
Nu ska de bara bli ingånga :))
 
 
Spara
Spara
Spara
Spara
Kläder & utseende | | 2 kommentarer |
Upp