Kattburken – Monthly Makers, oktober.


Pysselfredag!
Temat hos Monthly Makers den här månaden var leksaker. Så jag rotade runt i garderober och kartonger hemma för att hitta nåt kul att göra en liten remake på.
 
 
Hittade en liten plast-Simba som varit en nyckelring en gång i tiden.
 
 
 
Plus en glasburk i kylskåpet som det var några små ynka smörgåsgurkor kvar i. Tvättade bort etiketten och letade fram mina hobbylackfärger.
 
 
 
Limpistolen visade sig dock vara värdelös för det här pysslet, tur att det funkade bättre med Karlsson. Limmade fast lille Simba-figuren på locket och...
 
 
 
... Började kladda på färg. Guld fick det bli!
 
 
 
Efter några lager och en stunds torkning var den klar! Kattburken. För att anamma leksakstemat ytterligare tänker jag att Gossens tussar, bollar och möss ska få bo här i.
 
 
 
 
Även att han egentligen tycker det är roligare med skrynkliga kvitton eller att dribbla runt med nån gammal plastkork, så blev nog leksaksburken godkänd ändå :) :) :)
 
Gossen, Pyssligt | | 10 kommentarer |

Kom och köp världens finaste jacka.


En av mina sparade sökningar på Tradera som jag alltid tittar igenom mer noga, är jeansjacka, och särskilt letar jag efter en fodrad. I somras hittade jag en av de mest perfekta jag sett. En från Lee med vitt teddyfoder.
 

Men när den kom hem till mig var den något för stor. Så himla frustrerande!
Nu hänger den bara på en galge i hallen och retas. Och jag tänker att den borde vara i någon annans hall, där den faktiskt blir avtagen från galgen titt som tätt. Kanske kan den få följa med någon på skogsutflykt, värma under en höstig promenad, eller uppknäppt bölja i vinden när våren till slut kommer.
 
 
Så därför ligger den ute på Tradera nu, och väntar på en ny person som kan ge den allt det där. Gossen skulle förstås hjälpa till med att ja... jag vet inte, mysa med den en sista gång kanske.
 
HÄR hittar ni direktlänken!
Spara
Kläder & utseende | | 2 kommentarer |

Fem senaste Instagram-händelserna (och några små rader om noll inspiration).


 
 
En söndag var vi ute och plockade på oss ett gäng kastanjer som vi ska testa att odla. Ekollonen som vi placerade i vatten för typ 1,5 månad sedan har börjat gro små träd nu :):):) Så peppt. Ska visa sen!
 
 
 
Gossen har gått tillbaka till att vara det plåster han var då bara vi två bodde ihop; ska alltid sova bredvid i sängen, ligga i knät när jag äter och sitta bredvid när jag slösurfar eller gör mig iordning på morgonen. Bra ändå med ett litet element som förföljer en nu när det är så kallt hela tiden<3
 
 
 
Jag har gått löviga promenader och klappat hästar. Invigt min nya halsduk som är perfekt mörgrå i ull och kashmir.
 
 
 
Och nu i onsdags var jag i Kalmar för att fira att Madeleine släppt bok! I en supermysig lokal som en ju bara vill flytta in i. Kolla ljuset och den här väggen!
 
 
 
Allt var toppenfint ordnat, med bra gotte och bra inbjudna personer. Och Madeleine signerade böcker förstås. Så jäkla cool och fin, så glad att jag lärt känna henne.
 
Klart slut. ronettes heter jag på le Insta.
 
 
Som ni märker eller märkt har ju inspon till this past week legat på noll den här veckan. Ibland blir det så. Ibland har jag hur mycket som helst jag vill visa eller berätta, och ibland är det som nu, att jag har en massa olika spretiga utkast men inget känns liksom kul att göra klart.
 
Så, har ni förslag eller tips så är det ju lägligt med det nu. Vill ni fråga nåt? Se eller läsa om nåt särskilt? Peppra på här i kommentarerna i så fall! Pusshej ha en bra helg hörni.
 
Spara
Spara
Spara
Spara
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp