Lägenhetsmånaden.


Det är nåt visst med november, eller har kommit att bli. Första november 2012 fick jag nämligen tillträde till min första egna lägenhet i Göteborg. Och nu, fem år senare den första november får vi tillträde till en gemensam tvåa.
 
Vi ska ju ta hela månaden på oss att flytta, men redan idag har vi varit där och kikat, planerat och längtat. Och lagt dit en stor matta i vardagsrummet, som en symbolisk första pinal liksom :))
 
Vi samlar hela tiden inspiration på Pinterest hur vi kommer vilja ha det i vårt nya lille bo. Så vi tar en titt på vad som finns i boardsen just nu.
 
Badrummet ska gå i grått och guld med träinslag. Plus en och annan klängväxt.
 
I sovrummet vill vi fixa en egen sänggavel av lastpallar, ha dova svala linnepåslakan och mysiga filtar.
 
I köket kommer färska kryddor samsas ihop med skärbrädor i trä och kryddor i glasburkar. Matbordet blir mitt Perstorps från förra lägenheten ihop med Lotta på Bråkmakargatan-stolarna. Och Gossen ska såklart få sin egna lilla matplats med en mini-tavelvägg ovanför.
 
Till hallen ska vi införskaffa en stor rund spegel, hitta (eller skapa) en bra bänk, ett par snygga mattor och komma på den ultimata avhängsningsanordningen.
 
Till nya vardagsrummet kommer bfs soffa, bord och tv-bänk följa med. Vi har även tänkt ha ett långt gemensamt skrivbord, plus tavelvägg med bilder från exempelvis Hilma af Klint, Olle Eksell och Bea Szenfeld.
 
Tror det kommer bli så himla topp.
 
 
Spara
Spara
Spara
Inredning, Tankar | Flytta, Inredning, Lägenhet | |
#1 - - Ellen:

Men aaaah!! Ser så mycket fram emot att få se nya lägenheten. Så kul! Stort grattis!!

Svar: Kul! Jaa känns så lättat. Tack!
Ronette

Upp