Vecka 7.


Hej. Ups, haft bloggtorka ett par dagar. Men såhär ser min vecka 7 ut i alla fall:
 
 
Veckans planer:
Den här veckan jobbar jag varannan dag (perfekt "uppvilning" för att snart jobba varje i ett par veckor), och tränar som vanligt tre dagar. Jag ska fira min mamma som fyller år på fredag, och kika på en spelning med ett par vänner på kvällen. Imorgon är det den 14e och jag och min fina har bokat bord på stans bästa restaurang. Ganska så bra vecka ju.
 
 
Veckans mat:
Vi har precis börjat med att planera hela veckans middagar på söndag och storhandla allt det på en gång. Kan tänkas alldagligt, men detta har vi varit jättedåliga på. Den här gången kom vi fram till bland annat: laxgryta, färsbiffar med couscous, klyftad potatis + marinerade quornbitar i ugn ihop med vitlökssås.
 
 
Den här veckan tittar jag på:
Vår nyaste följ-serie är Mindhunter. Handlar om FBI och deras metoder som de utvecklade genom att intervjua seriemördare. Vidrig men intressant.
Följer även Bron såklart. Aah spännande med sista avsnittet på söndag!
Jag har tänkt se ett par till avsnitt av Riverdale.
Och så börjar ju Wahlgrens värld igen på torsdag :)))
 
 
Och läser:
Snartsnart färdig med Just nu är jag här. Har varit jättedålig på att plocka upp boken istället för datorn, men ska ändra på det.
 
 
Veckans inredningslängt:
Att få sovrummet klart och iordning. Vi ska skaffa ett najs överkast, få upp sänglamporna, köpa en stomme, få in lite mer växter, hitta några fina pallar till sängbord. Sånt.
 
 
Veckans njut:
Restaurangen imon + sovmorgon ihop med frukost och katt i sängen✌️
 
 
Hur ser er vecka ut?
 
 
 
Allmänt | Planer, Veckan | |
#1 - - Ellen:

fint med en sådan skön vecka! min ser ut som så att johan åker till öland imorgon, så då blir jag hemma med en sjuk otto till söndag. tänker att vi kommer få det så himla mysigt ihop. hoppas! jag behöver plugga (massor) och har lite skrivsug.

hoppas er dag idag blir perf <3

Svar: Vår dag blev toppen. Hoppas Otto mår bättre!
Ronette

#2 - - ISA:

Åh blev så glad av bilden på tulpaner!! Tycker din vecka låter härlig och *balanserad*, jobb varannan dag är lagom :)) Hoppas ni får en supermysig kväll och gött käk <3

Upp