Mysiga serier att titta på en regning dag.


Här är en åsikt som en väl inte får säga högt: men jag har tyckt att det varit ganska gött att det regnat relativt mycket den här sommaren. Såklart man vill ha sol och värme också, men i kontrast mot förra året har den här sommaren hittills varit perfekt tycker jag. Luften blir genast lättare. Jorden mår bättre osv.
 
Idag verkar det vara en småregning dag igen. Då är det ju superläge för att bara mysa ner sig i soffan med tända ljus, filt och frukt och titta på nåt kul. Kanske nåt av detta:
 
Bäst i test
(svt play)
 
Mitt bästa lekprogram på svt. Hela säsong två finns just nu att plöja igenom. Fem personer i en panel som tävlar i konstiga test som övervakas av David Sundin och betygssätts av Babben Larsson. Typ som att "glida längst" och "göra den största överraskningen".
 
 
Sjukt oklar
(svt play)
 
Åtta kvartslånga avsnitt om Ellen (spelad av Clara Henry) som bestämmer sig för att fejka sin ålder och gå om gymnasiet. En bladvändare om detta hade varit en bok. SÅ knäpp men superrolig och man tänker att "nu kan det inte gå mer fel" och så gör det precis det.
 
 
The good place
(netflix)
 
Serie på netflix som jag fortfarande har typ halva kvar. Ska nog plöja just denna idag. Hur som. 22minuters-avsnitt som handlar om Eleanor, som dör och hamnar i the good place som är avsett för dom som förtjänar "paradiset". Bara det att Eleanor märker ganska snabbt att hon hamnat där av misstag. Ska tydligen finnas tre säsonger, den första är ute på netflix.
 
 
Enkelstöten
(tv4 play)
 
Har inte hittat första säsongen, men den andra går att se på tv4 play nu som fristående säsong. Spännande komedi om Jenny och Cecilia som gör en kupp för att stjäla ett konstverk. Utspelar sig dessutom i Kalmar så är en hemmahörande däromkring älskar man ju igenkänningen också. Finurlig och spännande in i det sista.
 
 
Sommar med Ernst
(tv4 play)
 
Har väl blivit tant kanske, men inget på tv är väl så somrigt som just sommar med Ernst!? Fyra avsnitt ligger ute hittills av årets projekt. Och är det riiiktigt regnigt och tråkigt så finns tydligen alla andra elva (!!!) säsonger också.
 
 
Allmänt | Serietips, semester | |
Upp