På mina väggar.


Lovisa gjorde ett inlägg om hur hon bor, och jag har tänkt jättemycket på att göra detsamma. Men innan vi kollar igenom alltihop tänkte jag visa enbart bilder och sådant som sitter på väggarna.
 
Då kör vi.
 
Vid stora fönstret hänger min ABC-affisch som är med olika blommor och växter. Köpte den på Naturhistoriska i Göteborg nån månad innan jag skulle flytta in här.
Bredvid hänger en robot (surprise!) på en liten krok.
 
Sen kommer stringhyllan som ni fick kika igenom här. Och på andra sidan om den sitter min båt-affisch från Fine Little Day och Grand Budapest Hotel.
 
Båtarna fick jag i julklapp förra året. Tycker den är så himlahimla snygg. Efter lite research fick jag reda på att mönstret ursprungligen är en tapet och att ett barn ritat det. Hur sjukt duktigt?
 
Budapest fick jag i present av Madeleine. Hon har fortfarande ett par kvar att haffa i Butiken. Kom och handla av mig på fredag hörni!
 
Sen kommer vi till sängen. Ovanför nattduksbordet sitter min tuggumirosa fynd-lampa och två vykort som jag köpt på Artilleriet. Ett skepp igen för att man älskar ju skepp. Och en häst för att de är så fantastiska djur.
 
Tittar man sedan bort på motsatt vägg ser man detta. Pompoms som jag pillat ihop själv av silkespapper och en världskarta från Balders Hage. I dörrhålet har jag hängt upp vimplar för att ja, vem gillar inte vimplar liksom. Älskar när det ser ut som att man har kalas hela tiden.
 
Tittar en sen rakt ner vid tröskeln ser man min fiskaregubbe. Den hänger visserligen inte på väggen men den räknas ju såklart ändå. Tycker det är fint att ställa lite robustare tavlor direkt på golvet bara såhär.
Det är min pappas mormor som broderat den en gång i tiden. När det sedan var dags att gå igenom alla deras prylar och vad som skulle slängas och sparas, var jag snabb med att tinga. Fiskaregubben är mitt bästa tavelmotiv. Den har fått lite kalasvimplar hos sig också. I guld. När jag flyttar till ett ställe med fler väggar vill jag ha många såna här gubbar upphängda tillsammans!
 
Väggen innan en går in till lelle köket ser ut såhär. Ett kort av Jan Stenmark, ett kort med en liten frenchie som jag köpte på en designmarknad, och en till robot som är en present. Båda robotarna som hänger är egentligen "julgranskulor" men jag tycker de passar och är snygga året runt så de får alltid vara framme.
 
Älskar Jan Stenmark.
 
 
Här är en till som inte riktigt hänger på väggen men ändå. Det är tavlan från Rifle Paper som stod på min plats hela tiden när jag hade praktik hos Madeleine. När jag skulle sluta sen fick jag den med hem som present. Tycker så mycket om färgerna i den! Tänker att den ska få följa med till ett framtida kontor.
 
Sen kliver vi in i köket. Där har jag nyligen hängt upp den här. Den följde med i senaste numret av Frankie Magazine.
 
I köksfönstret står en bild med en normkritisk djurfamilj. Det är en duktig tjej på Kajsas skola som gjort.
 
Och på den lillalilla väggen i köket hänger den här båt-tavlan. En av de första tavlor jag köpte när jag flyttade hemifrån, typ.
 
Okej klart slut. Ska försöka fotografera av hela hemmet till en annan gång.
 
Allmänt, Kläder & utseende | | 2 kommentarer |
Upp