Stig på i vårt badrum.


Nu ska vi spana lite i vår nya lägenhet igen. Sist fick ni ju kolla runt i vårt vardagsrum, och nu är det badrummets tur.
 
Såhär såg det ut när vi flyttat in. Väldigt stifft, kallt och opersonligt. Tycker att badrum i hyresläggor lätt kan få en vårdcentraltoa-aura. Badrumsskåpet kändes alldeles för litet för oss båda. För kort i höjd och inte alls tillräckligt med utrymme inuti. Krokarna vid sidan av kändes bara *meh*. Så vi tog bort båda och fixade eget:
 
Vi hittade ett lagom stort badrumsskåp på ikea, som är nästan dubbelt så högt som det gamla och har större djup inuti. De öppna hyllplanen bredvid gick att köpa till; fint att ha sina parfymflaskor och använder-varje-dag-krämer på. Krokarna är i mässing och kommer från Beslag design.
 
Vill hitta den perfekta tvåkoppen förresten. Eller nåt litetlitet fat. Så svårt! Får nog försöka haffa nåt second hand.
 
Vi passade på att köpa både ny toapappershållare + handdukshängare i samma serie som krokarna när vi ändå var igång. Blev plötsligt mycket personligare än det som var innan. Handdukshängare fanns inte alls förresten. Kändes lite mer ombonat (och praktiskt!) att få upp den här ovanför badkaret.
 
Badkarshyllan + hyllan med handdukar i kommer båda från Ikea. Fint med mycket träiga grejer i ett badrum tycker vi (som sen matchar fint med ett gäng gröna slingriga växter) :))
 
Förutom det träiga ville vi att skalan skulle gå i guld/grönt/grått. Och bortsett från att vi vill få in mer växter här framåt våren, känns det ganska färdigt. Kanske kommer det upp nån mer spegel eller nån tavla om vi springer på något passande.
Den grå mattan kommer från Jotex förresten, och duschdraperiet är H&M Home.
 
---
Liknande inlägg:
Mina just nu-badrumsfavoriter.
Välkommen in i vårt nya vardagsrum.
 
 
 
Inredning | Badrum, Inredning | | En kommentar |
Upp