5 plagg på inköpslistan, aw17.


Sen en tid tillbaka försöker jag ha en liten inspirationslista om fem plagg per säsong, fem grejer jag känner att jag verkligenverkligen vill ha eller behöver köpa. Mest för att undvika spontanshopping och liksom hålla koll på min garderob, så en vips inte står där med hundra olika plagg av samma sort helt i onödan.
 
Såhär ser den ut för hösten och vintern i år, och i vanlig ordning har jag gjort ett litet Pinterestkollage:
 
 
 
Röd stickad tröja.
Överlag är det väldigt mycket rött i år, har verkligen tappat räkningen på hur många gånger jag sagt "rött är ju största trendfärgen i höst" till kunderna på jobby. Och jag har verkligen fastnat för den klarröda färgen, har alltid gillat vinrött, men den klarare starkare nyansen är ganska ny hos mig. Hur som, vill satsa på en mysig stickad tröja i just klarrött. Gärna nån grovstickad och kanske lite bylsig. 
 
Svart (höst)klänning.
Den där klänningen som funkar ihop med en gosig kofta och tjocka strumpbyxor, att ha en polo under till kalla novemberdagar, eller likaväl som när en vill klä upp sig lite och smutta vin på restaurang medan löven virvlar runt utanför. En sån. En enkel svart funkar-till-allt-klänning.
 
Regnjacka.
Hur jag kunde bo fem år i götet och inte äga en regnjacka är ett under. Och så konstigt. Har saknat en i garderoben så länge, mycket pga så svårt att hitta en snygg tycker jag. Men eftersom den här hösten verkar bli extremt regnig, så är det verkligen dags att hitta en nu.
 
Väska i shopper-stil.
Släpar för det mesta runt på dator och pinaler i en tygpåse, så en riktig väska fast i samma tygväskestuk skulle kännas lite roligare. Gärna en brun.
 
Gosig kofta med fickor.
Mys-kofta som kompletterar varenda klädsel hela hösten och vintern. Nån som en riktigt kan bo in sig i. Tänker en något längre modell och med fickor. Kanske en svart, grå eller cremevit?
 
 
Så. Sådär vill jag se ut i höst är tanken. Några av punkterna har jag faktiskt redan hittat. Ska visa i annat inlägg! Hur är er höst- och vinter-stil i år?
 
 
Spara
Spara
Kläder & utseende | outfit, stil, trend | | En kommentar |
Upp