Ett knippe randiga tröjor.


 
När jag styrde med tvätt för ett par dagar sedan slog det mig att det bor ganska många randiga tröjor i min garderob. Alla i blått såklart. Vi tar en titt!
 
 
T-shirt från Cos
En klassiker från Cos med marinblå ränder. Har använt den multum med gånger så den börjar nog egentligen närma sig pensionen.
 
 
Med trekvartsärm från Filippa K
En av få (kanske till och med den enda) topp jag har med trekvartsärm. Hade en bestämd åsikt om att jag inte alls gillade det. Men tyckte så mycket om den här i övrigt och slog till ändå. Och tänkte att jag skulle öva bort mitt trekvarts-förakt. Tror det funkar ok. Hur som, den är i bommul/linne-blandning och så väldigt snäll och sval mot huden.
 
 
Diagonalt randig från Weekday
Den enda som inte är marinblå! Tyckte jag var så nytänkande när jag "köpt en till randig tröja, MEN den är ljusare blå, och ränderna är på tvären" heh.
 
 
Långärmad från Comme des Garcons
Ett av mina bästa Traderafynd! Hade suktat efter en dölänge, och vann denna för säkert en tredjedel av originalpriset. Nu behöver jag bara en prickig också :):) Och en grå i kortärmat...
 
 
Trippelrandig från Asos
Mitt senaste tillskott i randigklubben är den här t-shirten. Så jäkla mjuk och en av mina absoluta favoriter. Kommer använda tills den går sönder och samman.
 
 
Spara
Spara
Spara
Spara
Kläder & utseende | | Kommentera |
Upp