Första dagarna på semestern.


Hej jag har semester (i två dagar till) och har inte spenderat så mycket tid ihop med datorn, men så blir det ju. Okej, vi kikar på vad jag och bf gjorde de allra första semesterdagarna:
 
Vi stack nämligen iväg till Ystad Saltsjöbad. Vårt rum låg i den vänstra stora byggnaden och till höger längst ned. Klart vi skulle ha seaview!
 
Vi stannade en natt där, men innan var det dags för trerätters. Efterrätterna var snyggast på bild. Här är bfs chokladhistoria.
 
Jag tog marängsviss. Nom.
 
Det blev dagen efter och vi vaknade i den puffigaste sängen en kan tänka sig. Ville sno med mig dessa täcken hem.
 
Hej!
 
Vi vaknade till sol. Hurra! Obs på yoga-människorna som går upp från bryggan efter sin morgon-session :):)
 
Vi valde den här lummiga lilla platsen för frukost. Såg personer gå morgonpromenad med sina hundar utanför på stranden. De måste ju verkligen ha x antal högre procent i livskvalle än andra människor, tror ni inte?
 
Vi spa:ade loss under bägge dagarna såklart. Förutom de varma poolerna var nog det här rummet bäst kom vi fram till. Ett stort ljust med fönster runtom hela, och mjuka sängar placerade längs väggarna. Hade en tur fanns det en säng längst fram mot havsutsikten ledig. Som här. Inte så himla fult alltså.
 
Det blåste en del närmare havet, men vi tog en liten snabb-promenad där också. Så mycket Sunes sommar över den här stranden tycker jag.
 
När vi sagt tack och hej till spaanläggningen hängde vi några snabba timmar inne i Ystad också. Typ åt lunch och fikade bra bullar.
 
Och på hemvägen hade vi ett mål till, nämligen det här favoritslottet aka "Greveholm" :):) Vi förvandlades till två lyriska kids.
 
Passade på att knäppa av lite minnen till kylskåpet såklart.
 
 
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Allmänt | greveholm, semester, ystad | | 3 kommentarer |
Upp