Vägg-makeovern.


Nu är det bara ungefär en vecka innan vi flyttar in i den nya lägenheten! *Home Alone-Kevin-face*
När vi var där och grejade sist pratade vi om att det fortfarande känns så sjukt, att det är vårt, och att snart ska vi hänga bara där. Vakna där, göra middag, krypa ihop i soffan. Det har känts lite som att vi bara är där och fixar och inget mer.
 
 
På sistone har det dock varit ganska så obeboligt :3 Redan efter vi varit på visningen började vi prata om hur gärna vi ville riva bort de dåvarande tapeterna (som var en målad strukturtapet med en massa andra lager färg under), som fanns i vardagsrummet och hallen, och istället bara ha vitt och slätt. (Vitt och Fräscht™.)
 
Sagt och gjort.
Vi fick tillåtelse och körde igång. Det tog hela söndagen att göra vardagsrummet. Och jag förevigade det hela lite med mobilkameran. Så en kan titta tillbaka när allt är färdigt sen. För antagligen kommer det kännas så värt i slutändan att vi valde att göra såhär. Och lyckan om några dagar när vi faktiskt kan börja kånka in möbler, ställa iordning, och planera hur våra tavlor och hyllor ska sitta.
 
 
Nu är det "bara" hallen kvar. To be continued osv.
 
 
Allmänt, Inredning, Pyssligt, Tankar | Lägenhet, Makeover | |
#1 - - Ellen:

Kul!! Det där med att göra om, alltid jobbigare än en först tror :)) Men sååå kul att ni hittade en lägga och börjat göra ordning. Ser fram emot att följa detta!

#2 - - Celine:

Så spännande!

Upp