Work-in-progress: förvandling av sovrummet.


Okej så min tanke att visa upp alla våra olika rum i läggan dog visst. Ni fick se vardagsrummet och badrummet. Efter det har väl inredningsinspon stått lite på paus, vi har flyttat in lite mer prylar sedan dess såklart och alla rum är ju funktionsdugliga. Bara att en kanske inte känner sig *där* än. Särskilt sovrummet och hallen har hela tiden bara fått vara halvfärdiga.
 
MEN känner nu att min pepp till att fixa nog börjar komma tillbaka. Är jättesugen på att göra en liten makeover i sovrummet. Eller snarare återuppta det vi påbörjade. Vi har en tanke om att måla rummet duvblått. (Från början tänkte vi ljusgrått men det är ju omöjligt att hitta en najs nyans som ser bra ut i alla ljus.)
Jag har fått dille på klarröda stolar (som jag inte alls verkar vara ensam om) och köpte idag en burk för att måla om pinnstolen som jag använder som nattduksbord. Tror det kommer bli superfint med duvblått, trä (som vår sänggavel är) och det röda ihop. Hoppas.
 
Vill köpa lite bomullskvistar också att ställa i hög glasvas, mer klängiga växter, sätta upp två hyllor med glas-plan på kortaste väggsnutten där vi kan ha sticklingar och kanske några fina ljusstakar. Kommer visa före- och efterbilder såklart!
Tills dess, lite pinterest-inspo. Alla från min inredningsmapp.
 
 
Inredning | Hem, Inredning, Inspiration, Pinterest, design, sovrum | |
Upp