Ett foto i månaden 2017.


Nu är vi ändå en bit in på nya året, MEN att sammanfatta året i en bild för varje månad är ju ändå en egen liten tradition här. Så vi fortsätter väl så. Vi kikar på lite småglimtar på 2017 innan vi går vidare helt:
 
Startade januari i de här kläderna tillsammans med bf. Och några veckor in på månaden fick jag ny anställning (mitt nuvarande butiksjobb).
 
 
I februari stack jag iväg till gebege och hälsade på Kajsa!
 
 
Mars är ju massipaantåta-månaden. Bakade och väntade på att våren skulle komma på riktigt.
 
 
Sen kom april och då fyller ju jag år. Blev uppvaktad av bf med paket och restaurangbesök. 
 
 
En dag i maj drog vi till ett ställe som heter Stensjö By, här i närheten. Det var som att kliva rakt in i Barnen i Bullerbyn typ. Små röda stugor, grusvägar och gulliga djur överallt.
 
 
Det blev juni och vi hade en så himla mysig midsommarhelg i Kalmar och på Öland. God mat, kompishäng, och en blåsig promenad ihop med den här
 
 
I juli tog jag två veckors semester som bland annat innehåll Ystad Saltsjöbad och världens finaste slott.
 
 
Sen kom augusti och då klädde vi upp oss och gick på bröllop. Det var våra vänner Karl och Amanda som skulle säga ja och allt var så jäkla fint hela dagen.
 
 
September är ju plocka-svamp-månad, så det gjorde vi såklart. Det blev en perfekt kantarellpasta av det vi samlade ihop.
 
 
I Oktober drog vi med bfs mamma på överraskningsresa till Rom. Strosade bland orange-rosa gränder, åt mängder av pasta och njöt av lite förlängd sommar.
 
 
Trots 10 bra månader hittills så var ju november bäst på ett långsiktigt sätt, pga då fick vi äntligen gemensam lägenhet! Så himla efterlängtat och en rejäl lättnad, särskilt eftersom jag på pappret var adresslös vid tidpunkten :))
 
 
Och så december, som som vanligt kändes som en snabbspolning. Men hade en jättefin julhelg och kunde väl slappna av liite mellan julhandelsracet i alla fall.
 
Tack 2017, nu kör vi 2018 fullt ut.
 
 
 
Tolv bilder | 2017, Sammanfattning, Årsresumé | |
#1 - - Ellen:

så himla fint år, med perfekt avslutning med lägenheten!

Svar: Men precis! Sa verkligen hela tiden "målet är att få en lägenhet innan året tagit slut, annars blir jag tokig."
Ronette

#2 - - Ida Jansson:

Åh va kul inlägg! Älskar fotot på tårtan och från Rom 😊

Svar: Tack snälla, kul att du gillar!
Ronette

#3 - - Marcus Woxther:

så fin blogg :))

Svar: Tack du!
Ronette

Upp