Min sko-garderob.


Inlägget innehåller reklamlänkar.
 
Hejj, idag ska vi kika igenom den kategori som jag tycker är bland de roligaste att shoppa från, tyvärr :)) Nämligen skor. (Min andra favoritkategori är jackor, men det kan vi kolla på en annan dag.)
 
Vi kör. Från vintrigast till somrigast:
 
Vinterkängorna.
Mina vapendragare just nu, köpte hösten -16 för att jag inte ägde några vinterkängor helt enkelt. Minns att de var ganska dyra, men de har varit (och är) så värda. Tyvärr inte varmfodrade, men funkar kalas med en extra ull-sula.
 
Här har jag hittat ett par liknande.
 
 
Bruna cutout-boots.
Minns ni mitt senaste 5plagg/säsong-inlägg? Då var ju ett par bruna boots med på min lista, och bland annat dessa som inspiration, så jag slog till på dom. Har fortfarande inte helt bestämt mig om jag ska behålla eller inte dock? Kommer man tröttna på att de är cutouts? Eller känner jag bara så nu för att det är hundra meter snö ute!? Vad tror ni? Bestäm åt mig tack.
 
De finns i svart också förresten, går att haffa här.
 
 
Vita Adidas neo.
Dessa sneakers är som att gå på moln. Köpte dom förra våren, på barnavdelningen och fick lite bättre pris än om jag tagit från damavdelningen istället. Win att ha små fötter ibland.
 
Kan inte hitta nån länk till dom, men dessa känns lite liknande.
 
 
Mattsvarta gubbskor.
Har haft dessa i fleeera år. Så nötta på sidorna nu att jag verkligen borde skaffa ett par nya. Det här är förövrigt min all time favorittyp av sko.
 
Påminner mycket om dessa.
 
 
Gubbskorna i lack.
Somsagt, favorittyp av sko. Dessa är lite som motsvarigheten till Ronette 13 år som hade sina svarta converse tills de knappt liknade ett par skor. Är kär i dom helt enkelt och vill ha dom föralltid.
Här på bilden var de precis inhandlade, ett superfynd från Tiger (500 pix på rea vill jag minnas), just nu är de något mer slitna men älskar dom fortfarande lika mycket. Tycker de här skorna väldigt ofta *gör* en hel klädsel, liksom känner mig alltid välklädd så fort de åker på. Ska nog unna dom en omklackning till våren.
 
Liknande finns här och här.
 
 
Rosa Adidas gazelle.
Blev störtkär så fort jag fick nys om att dessa existerade i världen. Ville så länge hitta ett par sneakers i den perfekta pastellrosa nyansen. Har inte använt dom jäättemycket dock, och dom förtjänar ju mer. Vet inte om jag ska sälja vidare eller bara försöka bli en rosa-skor-person igen.
 
Finns här.
 
 
Vita Converse.
Dessa köpte jag i höstas inför att vi skulle åka till Rom. Behövde ett par cleana, lite mer nätta sneakers än vad de från Adidas är, och som funkade ihop med både byxor och klänning.
Perfekta funkar-till-allt-och-traska-runt-länge-skor.
 
Hittas här.
 
 
Svarta loafers.
Dessa använde jag så mycket förra året under sommaren att jag till slut fick gå till skomakaren och fixa en ny sula undertill. Inte bara för att sulan var sliten, den lossnade! Gillar dom så mycket och lär säkert återuppta dom som skobästisar nu kommande sommar också.
 
De kommer från Topshop, men här har jag hittat ett par liknande.
 
 
Svarta pumps.
Dessa fick jag ju i julklapp. Längtar efter att det blir barmark igen så jag kan inviga dom! Här har jag skrivit mer om dom.
 
Och här kan man haffa nästan likadana.
 
 
Beige slip-in.
Mina "enkla finskor". Lagom liten klack och passar till det mesta. Plus så gött att bara kunna hoppa i. Dessa hade jag bland annat under midsommar, och när Karl&Amanda gifte sig förra året.
 
Här finns ett par i liknande modell.
 
 
Bruna remsandaletter.
På tal om bröllop, dessa var mitt alternativ nummer två då. Men pga högre klack är dessa liite jobbigare att gå i. Tycker annars att de är så jäkla fina och den perfekta mörk-brunröda nyansen. Får väl börja gå runt med dom hemma och öva.
 
Liknande stuk här, eller dessa i grått.
 
 
Klart slut!
 
 
 
 
Kläder & utseende | Garderob, Skor | |
#1 - - Miss Baby Peaches:

Jag måste införskaffa mig i nya converse, just vita. De är ju bästa basen och funkar till allt!

Svar: Ja verkligen! Som motsvarigheten till en vit t-shirt.
Ronette

#2 - - Angelica Wåhlin:

Men ååh, vill bara sno dina skor!

Svar: Haha åh :)) Ja, tycker jag byggt upp en ganska bra samling.
Ronette

#3 - - Hanna:

Så snygga skor du har!

Svar: Tack snälla!
Ronette

#4 - - Sara:

ÄLSKAR kollektionen! De sista på listan är ju verkligen kärlek vid första ögonkastet och ja, nyansen är ju bara så fin!!

Svar: Taack! Vad kul att du tycker det.
Ronette

#5 - - Ellen:

alltså joooooo på att behålla de bruna med cutouts!! så jäkla fina. hade det inte varit för tråkig csn-budget ( :))) ) hade jag köpt direkt.

Svar: De får stanna! Längtar tills snön är helt borta så jag kan börja gå in dom.
Ronette

Upp