Om det sista av sommaren.


Augusti betyder ju att sommaren närmar sig slutet! Vilket är så herrans knäppt, för det känns som att den knappt hunnit börja ens.
Att sommardagarna försvunnit inne i en klädbutik kan ju ha sina förklaringar förstås, men i alla fall. Har börjat få lite sommar-panik och vill hinna göra en massa grejer innan det inte alls går mer förrän nästa år. Tänkte börja redan nu till veckan genom att plöja uteserveringar, gå promenad halva nätterna med bara ben och ha solglasögon 24/7.
 
Så, en "det sista av sommaren-lista" kommer lastat:

 
 
Hur ser dina planer ut för resten av sommaren?
Jag ska fortsätta butiksjobba och liksom *ta vara på* de dagarna, kommer kännas så himla tomt och konstigt att inte gå dit varje dag något mer.
Ska även åka iväg på en kort Göteborgstripp jättesnart (saknar mina favoritbutiker där så mycket), gå på utomhusfik så mycket jag kan, äta kräftor, odla fler fräknar och kanske hinna med ett dopp(!?)
 
 
 
 
Vilket är ditt bästa sommarprat?
Jag har hittills inte lyssnat på särskilt många, har fortfarande några jag vill lyssna ikapp, men älskade Emil Jensens (bästa manuset jag hört nån läsa nånsin) + Tom Malmquists.
 
 
Vilken låt är sommarens soundtrack, såhär långt?
Lätt den här. Kanske inte direkt nån peppig text, men tycker slingan och själva låten är så himla fin!
 

Vad har du på dig i sommar?
Randigt har varit mitt ledmotiv cirka hela sommaren. Även solisar konstant (på nästippen eller på huvudet), plus shorts och sneakers.
 

 

Vilka tv-serier plöjer du rå?
Jag och bf har sträckkollat Bron hela sommaren. Har även gillat att försvinna in i OITNB i perioder. Är på säsong fyra nu och tittar ganska långsamt dock pga en vill ju inte att det ska ta slut.


Var läser du helst?
Alltså i en hängmatta i en lummig trädgård alternativt under en palm typ, men har inte riktigt de möjligheterna så då är ju på en filt i trädgården eller vid en glassig sjö alternativ två.
 

 

Vilken serie skulle du rekommendera andra att se under sommarens regniga dagar?
Se ovanstånde. Eller, att sträckkolla The Affair. Längtar efter tredje säsongen!


Vad ska du göra i höst?
Jag ska fortsätta ta ridlektioner. Det börjar redan igen till veckan och har verkligen saknat de stunderna. Ska även gå på Bokmässan såklart, upptäcka nya loppisar, frilansskriva, plus planera nån kul resa kanske så en kan få lite semesterkänsla ändå.
 
 
 
 
 
Spara
Allmänt | |
#1 - - ISA:

Härligt att någon inser att sommaren inte är över än!! alla pratar om höst men nej nej, än ska det njutas :)))

#2 - - Evelina:

Du tar väldigt fina bilder!

Svar: Tack snälla!
Ronette

Upp