Bullar och Gossen.


Hörni det var ju kanelbullens dag i söndags. Såg ovanligt FÅ bull-bilder på Instagram. Ni vet när det är typ semmeldagen så svämmar ju hela insta över av grädde och mandelmassa i alla dess möjliga former i typ en hel månad.
Hur som helst. Tycker den klassiska kanelbullen är bland de bästa bakverken som finns.
 
Så jag bakade ett gäng såklart. Hela tre påsar att frysa in. Men allra bäst är de ju precis nyuttagna från ugnen. Jag brukar utgå från det här receptet fast typ en himla massa mer kardemumma och kanel än vad som står, pga två jättegoda kryddor.
 
Mumsade ihop med senaste numret av Rum Hemma och vitt te.
 
Gossen kom med på ett hörn också. För det var ju faktiskt djurens dag samtidigt :))
Han är förresten med i ett hejdundrande fint blogginlägg hos Sandra om just (hus)djur, kolla här! 
Där får ni se hans lilla förkärlek till att hänga på arm- och ryggstöd. Jord-ekorren.
 
 
Allmänt, Ätbart | |
#1 - - ISA:

kanske något märklig kommentar men: snygga bullar! haha ser ju ut som gjorda av en bagare. Mums!

#2 - - ISA:

kanske något märklig kommentar men: snygga bullar! haha ser ju ut som gjorda av en bagare. Mums!

Svar: Åh vad snäll du är :D tack!
Ronette

#3 - - adam:

Mums! Håller med om att kanelbulle är en av de godaste bakverken! Kolla detta "bonustips" https://youtu.be/U7B8R5FbynA?t=4m13s
//Adam

Upp